Afspraak of vragen? | 06 - 52427336 | melissa@oefentherapiesmit.nl

Nieuws

 

CORONA informatie vanuit de praktijk:

 

Beste cliënt,

Wij vinden het erg fijn dat we de noodzakelijke zorg kunnen verlenen. Dit willen wij graag weer veilig en verantwoord doen waardoor er een aantal regels zijn. 

Lees a.u.b. eerst de volgende vragen goed door, wanneer één van deze vragen met JA kan worden beantwoord, moet je helaas thuis blijven, kom NIET naar de praktijk, ook al is dat op het moment van de afspraak en neem telefonisch contact met ons op.

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)? • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad? • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten? • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Kun je alle vragen met nee beantwoorden? Lees dan voordat je naar de praktijk komt onderstaande regels goed door:

- De belangrijkste regel is en blijft: blijf thuis wanneer jij óf één van je huisgenoten in de afgelopen 14 dagen bewezen COVID-19 hebben of symptomen hiervan tonen in de afgelopen 24 uur, ook al zijn deze symptomen mild.

- Maak telefonisch, via email of WhatsApp een afspraak en kom niet naar de praktijk om een afspraak te maken;

- Kom wanneer mogelijk alleen naar de praktijk. Mocht je gebracht worden, laat dan diegene die je brengt in de auto wachten;

- Neem een handdoek mee en/of een hoeslaken of hele grote handdoek;

- Was of desinfecteer je handen voor en na de behandeling;

- Houdt zo veel als mogelijk de 1,5 meter afstand aan. 

- Kom op tijd, maar niet te vroeg waardoor de wachttijd in de wachtruimte zo kort als mogelijk is, we zullen zo strikt mogelijk op tijd werken en vragen jullie ook hierin mee te werken;

 

Tot slot een laatste verzoek. Wanneer binnen 7 dagen na behandeling symptomen van COVID-19 optreden, willen wij je vragen dit zo snel mogelijk bij ons te melden.

Alvast bedankt voor de medewerking! Samen kunnen wij ervoor zorgen dat we veilig aan het werk kunnen.

Mocht u nog vragen hebben, neem contact op met Melissa op telefoonnummer: 06-52427336

“De therapie heeft veel meer effect gehad dan ik van tevoren had gedacht! Nooit gedacht dat ik van mijn slijmbeursontsteking in mijn heup af zou komen na 2 jaar er mee rond te hebben gelopen. Dankzij de deskundigheid tijdens de behandelingen kan ik nu eindelijk weer normaal op mijn zij slapen, zonder wakker te worden van de pijn. Ik kan nu ook weer lange wandelingen maken. Ik ben zeer tevreden en raad Melissa zeker aan.”

Hoevelaken
Hogebrinkerweg 15a

3871KM Hoevelaken

Leersum
Meester Bosweg 14

3956XH Leersum

Amerongen
Koenestraat 1a
3958 XD Amerongen