Afspraak of vragen? | 06 - 52427336 | melissa@oefentherapiesmit.nl

 

Wie is Melissa Smit-Mater

Leuk dat u op mijn website kijkt! Ik ben Melissa Smit, oefentherapeut Cesar, bekkenoefentherapeut en slaapoefentherapeut. 

In 2004 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Daarna ben ik mij al vrij snel gaan specialiseren in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten. In de tussentijd heb ik ook scholingen gevolgd op het gebied van M. Parkinson, chronische pijn, revalidatietraining en leefstijl. Vanaf 2017 mag ik mij ook slaapoefentherapeut noemen.

Ik werk met veel plezier en geniet van de diversiteit van de cliënten die bij mij de praktijk binnen komen. 

Wat ik binnen mijn werk belangrijk vind, is het aanbieden van een behandelplan op maat. Ieder mens is uniek in zijn manier van bewegen en in zijn/ haar dagelijkse activiteiten. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om samen met de patiënt op zoek te gaan naar een voor hem of haar optimaal houdings- en bewegingspatroon en persoonsgerichte oefeningen en adviezen te geven.

Naast het 1 op 1 behandelingen geef ik met veel plezier wekelijks de cursus “Verantwoord Mamafit” waarbij bevallen vrouwen in groepsverband werken aan het activeren van buik, rug en bekkenbodemspieren, maar ook aan het verbeteren van conditie, algehele spierkracht, belastbaarheid en goed bewegen.

 

“Melissa heeft ervoor gezorgd dat de laatste 9 weken van mijn zwangerschap een stuk draaglijker waren! De behandelingen gaven veel verlichting rond mijn bekken, waardoor ik de laatste loodjes beter doorgekomen ben.”

Hoevelaken
Hogebrinkerweg 15a

3871KM Hoevelaken

Leersum
Meester Bosweg 14

3956XH Leersum

Amerongen
Koenestraat 1a
3958 XD Amerongen